Przepis baaardzo prosty ale efekt rewelacyjny.
Karkówkę kroimy w plastry i każdy sparujemy z obu stron keczupem( łagodny, pikantny - jak kto woli). Odstawiamy do lodówki na co najmniej 12 godzin. Pieczemy w piekarniku w naczyniu żaroodpornym lub na blaszce do czasu aż mięso zmięknie.
Nie potrzeba żadnych przypraw. Keczup w zupełności wystarcza :)
piątek, 1 stycznia 2016
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Mazurski makowczyk
5 jajek 1 i 1/4 szkl.cukru 1 i 1/2 szkl.mąki 3/4 szkl. suchego maku 3/4 kostki margaryny olejek midałowy 2 łyżeczki proszku do pie...

-
BARDZO PROSTE, TANIE, SMACZNE I PYSZNE!!!! 3 szklanki mąki 1 kostka margaryny 1 szklanka kwaśnej śmietany Z podanych składnik...
-
2 JAJKA 2 SZKL. MĄKI 3 ŁYŻECZKI PROSZKU DO PIECZENIA 4 ŁYŻECZKI CYNAMONU 1 SZKL. CUKRU 1 SZKL. MLEKA 12 ŁYŻEK ROZTOPIONEGO MA...
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz